Meer diensten van Just Schimmelpenninck

Behalve het ontwerpen en bouwen van websites kan Just Schimmelpenninck nog meer: fotograferen, teksten schrijven en redigeren, databases maken en u alles vertellen over landgoederen... 

Fotografie en Photoshop

Westerflier

Al jaren heeft Just Schimmelpenninck een passie voor fotografie. Vanzelfsprekend kan deze kennis ook worden ingezet om websites te illustreren. In veel van de websites speelt beeld een absolute hoofdrol. Vooral als het onderwerp zo fotogeniek is als bijvoorbeeld een landgoed.

Foto's maken is één ding, ze bewerken met een programma als Photoshop is daarnaast heel belangrijk geworden. Ook daarmee heeft Just Schimmelpenninck inmiddels zeer veel ervaring opgedaan.

> Foto's van Just Schimmelpenninck (een kleine keuze)...

Teksten

Indien gewenst kan Just Schimmelpenninck ook de teksten voor een website maken of redigeren. Hij heeft een ruime ervaring met tekstredactie. Daarnaast heeft hij een goede beheersing van Duits en Engels.

Databases

Voor diverse projecten heeft Just Schimmelpenninck databases gemaakt. Soms maken die onderdeel uit van een website (zoals www.europan.nl en www.gastvrijelandgoederen.nl), soms zijn het stand-alone databanken voor uiteenlopende toepassingen. Bij de stand-alone toepassingen wordt gebruik gemaakt van FileMaker Pro.

Landgoederen

Westerflier

Als mede-eigenaar en bewoner van een landgoed, kan Just Schimmelpenninck met verve vertellen over landgoederen. Wat maakt een landgoed zo uniek? Hoe run je een landgoed? Wat is de rol van landgoederen in de huidige samenleving? Wilt u meer weten of wilt u een rondleiding op landgoed Nijenhuis & Westerflier in Diepenheim? Laat het weten...